08/11/2018

Logo Eco Is It

Nieuwe duurzame verpakkings range wordt gelanceerd tijdens Horeca Expo 2018.


Consumenten hechten steeds meer  waarde aan natuurlijke, authentieke producten. Met het Eco Is It gamma wordt de geschikte verpakking aangereikt om uw zaak te profileren naar de toekomst. De natuurlijke uitstraling en de sterkte van het papier maakt het een veel gevraagde verpakkingssoort.

De natuurlijke uitstraling van  ongebleekte Kraft  wordt  gebruikt om u een volledige range aan verpakkingsproducten voor te stellen, gaande van frietbakjes, snack verpakkingen, hamburgerdoosjes en papieren draagtassen vervaardigd uit kraft papier.

Bij kraftpapier worden lange papiervezels heel strak op elkaar geperst, waardoor er een hoge dichtheid ontstaat en het papier minder poreus is. Hierdoor laat het minder zuurstof door en kan er minder vocht doorlekken, wat ten goede komt aan de kwaliteit van het verpakte product.  U kan dus in een kraft bakje gerust stoofvleessaus of frikandel special presenteren.

Na gebruik kan kraftpapier zeer goed gerecycled worden. U beschikt hier dus  over  een duurzame papiersoort van hoge kwaliteit die zowel de uitstraling van uw zaak verhoogt en de natuur ten goede komt!​​​​​​​


18/11/2017

image-195301-victors_famous_logo.jpg

Voorstelling Victor's Hot Dogs


Ook dit jaar loont uw bezoek aan Horeca Expo de moeite: het nieuwe gamma van Victor's Hot Dogs wordt er immers in avant première voorgesteld, een niet te missen rendez-vous.  Deze ambachtelijke 'Haute Dog' Hot Dog van maar liefst 130 gr wordt onder andere gebracht in de 'Footlong' Classic stijl en in de Billionaire versie! Bezoek Horeca Expo en kom het product in avant-première proeven op de stand van Crazy Snacks in hall 7.


image-195301-victors_famous_logo.jpg